bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,832.91 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.78 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 577.62 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 172.10 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480447 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152152 1.82%

Anket Kararlı: Elon Musk’ın Twitter CEO’luğu Tehlikede

Anket Kararli Elon Muskin Twitter CEOlugu Tehlikede

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, geçmişinde attığı birçok adım ile gündeme geldi. Kurduğu şirketler, yaptığı açıklamalar ve söylediği sözlerle defalarca gündeme oturan ünlü milyarder, son günlerde ise Twitter ile konuşuluyor. Ancak Elon Musk’a 44 milyar dolara patlayan Twitter, yönetiminde çok fazla durmayabilir. Öyle ki Elon Musk’ın Twitter üzerinden açtığı bir anket onun CEO’luğu bırakması yönünde ilerliyor.

Elon Musk’ın Açtığı Ankette CEO’luğu Bırakmasını İsteyenler Yüzde 57.5

44 milyar dolarlık teklifi, botlara karşı açtığı savaş ve girdiği davalar ile adını sık sık Twitter ile birlikte duyduğumuz Elon Musk, dikkat çeken hareketler yapmaya devam ediyor. Son olarak Twitter üzerinde aldığı kararlar ile eleştiri yağmuruna tutulan Musk, yine kendi platformu üzerinden bir anket yayımladı. Musk, takipçilere şu soruyu yöneltti:

“Twitter başkanlığından istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım”

Ancak Musk’ın oynadığı kumar aleyhine olmuş durumda. Öyle ki ankete haberimizin yazımı itibarıyla katılan 17.502.391’odan yüzde 57.5‘i Musk’ın CEO’luğu bırakmasını istiyor.

Bununla birlikte bu anketi açan Elon Musk‘a yanıt veren Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin ise bu hamleye saygı duyduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala