bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,051.63 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.27 5.35%
bnb
BNB (BNB) $ 586.01 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 134.79 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506143 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451674 3.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140668 5.97%

Animoca Brands, 65 Milyon Dolarlık Finansman Turunu Tamamladı

animoca brands 65 milyon dolarlik finansman turunu tamamladi

NFT‘ler ve merkezi olmayan oyunlarda önde gelen bir yatırımcı olan Animoca Brands, 2.2 milyar dolarlık bir değerlemeyle 65 milyon dolarlık bir finansman turunu tamamladığını duyurdu.

Finansman turuna katılan yatırımcılar arasında şu isimler yer alıyor: Liberty City Ventures, Ubisoft Entertainment, Sequoia China, Dragonfly Capital, Com2uS, Kingsway Capital, 10T, Token Bay Capital, Smile Group, Tess Ventures ve MSA Capital.

Şirket konu ile ilgili olarak yaptığı bir basın açıklamasında, oluşturulan yeni sermayenin stratejik yatırımları ve satın almaları ve ürün geliştirmek için kullanılacağını açıkladı.

animoca brands 65 milyon dolarlik finansman turunu tamamladi

Animoca Brands Önceki Finansman Turunda Ne Kadar Artırdı?

Animoca Brands, şirket değerlemesi Temmuz ayında 138,88 milyon dolarlık bir artışı tamamladı. Şirkete 1 milyar dolar değerinde olan Mayıs ayındaki 88 milyon dolarlık fonlama turundan bu yana iki katından fazla arttı.

Animoca Yönetim Kurulu Başkanı Yat Siu blokchain teknolojisine dayalı merkezi olmayan oyun için parlak bir gelecek gördüğünü dile getirerek konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Finans alanından gelen insanlar genellikle kripto para birimini finansal açıdan görüyorlar, ancak oyun oynarken biz buna kültürel bir perspektiften yaklaşıyoruz

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala