bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,158.73 5.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.61 2.98%
bnb
BNB (BNB) $ 580.65 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 163.13 12.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517647 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454789 4.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154422 2.75%

Amazon ve Immutable’dan ortaklık müjdesi

Ekran Resmi 2023 10 11 20.42.51

Amazon ve Immutable, Web3 oyunlarını geliştirmek için güçlerini birleştirme kararı aldı. Bu ortaklık sayesinde Immutable’ın oyun stüdyolarına 100 bin dolara kadar bulut hizmeti kapsamı sunulacak.

Yenilik ve büyüme

Immutable, geliştiriciler için blokzinciri oyun altyapısını kolaylaştırmak üzere Amazon Web Services (AWS) ile ortaklık kurdu.

AWS ile işbirliği yapmak Immutable’ın değerli teknik kaynaklardan ve destekten yararlanmasına, blokzinciri oyun dünyasındaki yeteneklerini artırmasına ve aynı zamanda yenilik ve büyümeyi teşvik etmesine olanak tanıyacak.

Yapılan duyuruya göre, Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümüyle tanınan blokzincir oyun şirketi, AWS aracılığıyla potansiyel oyun stüdyosu işbirlikçilerinden oluşan geniş bir ağdan yararlanacak.

Immutable, Amazon’un dünya çapındaki AWS satıcılarıyla ortaklık kurmak için destek ve avantajlar sunan Bağımsız Yazılım Satıcıları (ISV) Hızlandırma Programına katıldı.

Uzman kaynaklara erişim

Immutable’dan yapılan açıklamada, “Bu, Immutable’ın potansiyel müşterileri güvence altına almaya ve nihayetinde dünyanın dört bir yanından büyük oyun stüdyolarıyla anlaşmalar yapmaya yardımcı olmak için AWS’nin uzman kaynaklarına erişmesine olanak tanıyacak.” denildi.

Bir Immutable sözcüsü ISV Accelerate Programını “çok prestijli” olarak tanımladı ve üyelerin kabul edilmek için katı endüstri standartlarını karşılamaları ve kapsamlı bir değerlendirmeden geçmeleri gerektiğini ifade etti.

AWS ile çalışmak için Immutable’ın gizlilik anlaşması imzalamak, bir iş incelemesinden geçmek ve bir yıl içinde iş ortağı ağı üzerinden en az 350 bin dolar AWS geliri elde etmek gibi belirli kriterleri karşılaması gerektiği de ayrıca belirtildi.

Sözcü Blockworks’e yaptığı açıklamada “Her iki taraf için de herhangi bir ödeme söz konusu değil.” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bu hem Immutable hem de AWS için karşılıklı fayda sağlayan bir işbirliği. Her iki şirket de Web3 oyun alanının hem teknik hem de ticari açıdan kitlesel olarak benimsenmesini ve geliştirilmesini hızlandırmak için birlikte çalışacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala