bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,449.07 0.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.24 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 580.14 0.00%
solana
Solana (SOL) $ 173.73 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520272 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478502 1.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153509 1.28%

ACA Group, BitFlyer Holdings’i Satın Almaktan Vazgeçti

aca group bitflyer holdingsi satin almaktan vazgecti

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşler, şirketlerin kripto alanına daha temkinli yaklaşmasına neden oluyor. Daha önce BitFlyer Holdings’i satın aldığını açıklayan ACA Group satın almadan vazgeçti.

ACA Group, BitFlyer Satın Alımında Geri Adım Attı

Tokyo Menkul Kıymetler Borsası Nikkei, Japonca baskısında, Singapur ve Japonya’da ofisleri bulunan ACA Group’un Japonya merkezli kripto para borsası olan BitFlyer Holdings’in planlanan satın alımı ile ilgili yeni bir gelişmeyi paylaştı. Yapılan açıklamaya göre ACA Group, kripto para borsası BitFlyer Holdings’i satın alma planından vazgeçti.

aca group bitflyer holdingsi satin almaktan vazgecti 2

ACA Group, Nisan 2022’de BitFlyer Holdings hissedarlarından oluşan bir koalisyonla o zamanlar 45 milyar yen (yaklaşık 370 milyon dolar) değerinde olduğu tahmin edilen çoğunluk hissesinin satın alımı için anlaşma sağlamıştı.

Şirket yeni gelişme ile birlikte satın alma planında geri adım atmış oldu. ACA Group’un bu kararı, Galaxy Digital’in kripto emanetçisi BitGo’nun satın alımını sonlandırması ve Tayland merkezli SCB X’in kripto para borsası Bitkub Online’ı satın alma anlaşmasını iptal etmesi de dahil olmak üzere bir dizi planlı birleşme ve satın almasının başarısız olmasından sonra geldi. Şirketler satın alma planının iptal edilmesi sonrasında hangi adımların atılacağı konusunda şimdilik bir bilgilendirme yapmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala