bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

Galaxy Digital, BitGo’yu Satın Almaktan Vazgeçti

Galaxy Digital BitGoyu Satin Almaktan Vazgeçti

Galaxy Digital her en kadar kripto odaklı bir şirket olsa da yaşanan son piyasa çöküşünde oldukça güçlü bir performans gösterdi. Bu performans sonrası geçmişte açıklanan BitGo satın alımı beklenirken, şirketten ilginç bir hamle geldi. Galaxy Digital yaptığı açıklamada BitGo ile olan anlaşmanın feshedildiğini duyurdu.

Galaxy Digital, BitGo'yu Satın Almaktan Vazgeçti

Galaxy Digital, BitGo Satın Alımını İptal Etti

Kripto şirketleri arasındaki satın alımlar oldukça büyük bir öneme sahip. Özellikle artan rekabet koşullarında önemli bir strateji olan satın alım, her iki şirketin de güçlenmesine olanak sağlayabiliyor. Ancak bazı durumlarda bu satın alımlar iptal ediliyor. Bugün BitGo ile olan anlaşmasını iptal ettiğini duyuran Galaxy Digital de buna bir örnek.

Şirket yaptığı açıklamada, BitGo’nun “31 Temmuz 2022’ye kadar sözleşmemizin gerekliliklerine uygun denetlenmiş 2021 mali tabloları teslim edememesinin” ardından 1.2 milyar dolarlık anlaşmanın fesine karar verdiğini duyurdu. Yayın ayrıca, herhangi bir fesih ücretinin ödenmediğini söyledi. 

Galaxy’nin CEO’su ve kurucusu Mike Novogratz konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Galaxy, başarı ve sürdürülebilir bir şekilde büyümek için stratejik fırsatlardan yararlanmak için konumunu koruyor. ABD’de listelenme sürecimizi sürdürmeye ve müşterilerimize Galaxy’yi gerçekten tek durak noktası yapan birinci sınıf bir çözüm sunmaya kararlıyız”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala