bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,606.04 1.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,186.46 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 592.96 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 136.78 0.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514203 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457965 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143511 0.94%

Deutsche Bank’ın Hisseleri Yüzde 13 Düştü

deutsche bank kripto piyasasindaki dusus devam edebilirdf 1

ABD’deki bankaların arka arka iflas etmesi ile beraber bankacılık krizi kol geziyor. Birçok banka da bu durumdan oldukça etkilendi. Son olarak Alman borç verenin tahvil sahiplerini temerrüde karşı sigortalamak için daha yüksek oranlar ödemek zorunda kalacağını öğrenmesinin ardından Deutsche Bank’ın hisseleri yüzde 13’e kadar düştü.

Credit Suisse’in yakın zamanda rakip UBS tarafından acil bir şekilde kurtarılmasının yanı sıra ABD merkezli borç verenler Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın iflas etmesinin ardından küresel bankacılık sisteminin istikrarına dair artan endişeler nedeniyle, Deutsche Bank’ın hissesi üst üste üçüncü gün düşmeye hazırlanıyor.

deutsche bankin hisseleri yuzde 13 dustuewrfe

Deutsche Bank’ın Hisseleri Düştü

Almanya’nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank’ın hisseleri, yüzde 9 değer kaybederek 8,5 avroya geriledi. Deutsche Bank’ın bir şirketin temerrüde düşmesine karşı borçlulara sunduğu bir sigorta türü olan kredi temerrüt swaplarının Çarşamba günkü 142 baz puandan Perşembe günü 173 baz puana yükseldiği haberine tepki gösterdi. S&P Market Intelligence’den alınan verilere göre, Cuma sabahı itibarıyla bankanın CDS’si yeniden 200 baz puanın üzerine çıktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala