bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,216.87 2.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.50 2.40%
bnb
BNB (BNB) $ 563.51 2.13%
solana
Solana (SOL) $ 139.47 9.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520439 1.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455585 4.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133913 6.08%

Yuga Labs, Meebits NFT Satışlarından Telif Hakkı Alacak

1 KHyxpwoFsfqPGaB3JXOUtA

Bored Ape Yacht Club’ın arkasındaki şirket olan Yuga Labs, daha önce CryptoPunks ve Meebits NFT koleksiyonlarını satın aldığını duyurmuştu. Bu hamlenin ardından Yuga Labs, Meebits NFT‘lerinin ikincil satışlarında yüzde 5 telif ücreti alacağını söyledi. 

Yuga Labs, Meebits NFT Satışlarından Yüzde 5 Telif Ücreti Alacak

Bored Ape Yacht Club’ın arkasındaki şirket olan Yuga Labs‘ın Twitter sayfasından yapılan duyuruya göre güncelleme hemen yürürlüğe girecek. Söz konusu bu yeni girişim, kullanıcıların koleksiyonun bir parçasına sahip olmasına yardımcı olacak.

yuga labs meebits nft satislarindan telif hakki alacakasd

Bunun yanında şirket, değişikliğin Meebits NFT koleksiyonun devam etmesine yardımcı olmak için yapıldığı söylendi. Ayrıca koleksiyon daha önce telif ücreti almıyordu. 

Yuga Labs, gelecek planları hakkında ayrıntılı bir bilgi vermese de ekip, kendin yap deneyi, teknolojik minimalizm ve birlikte çalışabilirlik dahil olmak üzere Meebits topluluğunun temel değerlerini ikiye katlamak istediğini belirtti.

Yuga Labs, daha önce anlaşma imzalandığında Meebits ve CryptoPunks sahiplerine NFT’leri için tam ticari haklar vererek onlara Bored Ape sahiplerinin NFT’lerinden para kazanmaları ve her türlü ticari içerikte öne çıkarmaları için aynı hakları verdiğini duyurmuştu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala