bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

YG Entertainment, Binance ile Stratejik Ortaklık Kurdu

yg entertainment nftler icin binance ile ortaklik kurdu

NFT sektörünün genişlemesi ile beraber birçok şirket bu alana hızlıca giriş yapmak istiyor. Bu kez bir adımda önde gelen K-pop yönetim ajansı olan YG Entertainment‘dan geldi. YG Entertainment yaptığı açıklamada, kripto para borsası Binance ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Binance ile YG Entertainment El Ele Verecek

YG Entertainment, Binance ile NFT alanındaki işbirlikleri için anlaşma imzaladı. Söz konusu olan anlaşma Binance ve YG Entertainment‘ın Metaverse, NFT ve oyun fırsatlarını geliştirecek. Şirketler ayrıca NFT’ler için çevre dostu bir ekosistem oluşturmak için birlikte çalışacak.

yg entertainment nftler icin binance ile ortaklik kurdu 2

Bunun yanında iki şirketinde; Binance Akıllı Zincir tabanlı oyunlar ve metaverse hizmetleri geliştirmek gibi çeşitli planları var. 

YG İcra Kurulu Başkanı Bo Kyung Hwang konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bir Kpop lideri olarak, istikrarlı bir şekilde yenilikçi ve çevre dostu bir NFT ekosistemi inşa etmeyi planlıyoruz. Binance ile işbirliği, YG’ye nadir ve değerli içerikler için telif hakları ve iş fırsatları sağlama fırsatı sağladı. Ayrıca bunun hayranlar ve sanatçılar arasındaki bağı daha da güçlendirebileceğini umuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala