bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,578.77 2.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.54 2.13%
bnb
BNB (BNB) $ 579.91 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 148.59 5.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52432 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442165 2.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151145 4.54%

Yatırımcısını Sevindiren Kripto Paralarda Bu Hafta

Haftanin yükselen kripto paralari BTHaber.com

Kripto para dünyası her zaman olduğu gibi hızla büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan piyasa düşüşünün ardından yavaştan toparlanan piyasa, dipten alma imkanı ile dolu bir dönem oldu. Maalesef ki geçen hafta yaptığımız haftanın düşen listesi sonrası bu hafta yine sizlerle haftanın en çok kazandıran kripto paraları ile birlikteyiz.

Near protocol BTCHaber.com

Haftanın Yıldızı: NEAR Protocol (NEAR)

Blockchain ygulamalarını web üzerinde kullanılabilir hale getirmek için tasarlanan ve merkeziyetsiz bir uygulama platformu olan Near Protocol, düşen piyasa sonrası haftanın en çok artan kriptosu oldu. İçeriğimizin yazımı itibarıyla 11.15 dolardan fiyatlanan NEAR, hafta başındaki 6.12 dolar fiyatından düzde 47 artarak haftanın yıldızı olmuş durumda.

Bittorrent

BitTorrent (BTT): Yüzde 34 Artış

Bir dönemin en popüler eşler arası (P2P) dosya paylaşım platformu olan Bittorrent‘in yerel kripto birimi olan BTT, kısa bir süre önce ByBit tarafından listelendi. Bu listeleme sonrası ani bir artış yaşayan BTT, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.003296 dolardan işlem görüyor.

Quant QNT BTCHaber.com

Quant (QNT): Yüzde 20 artış

Farklı Blockchain ağları arasında iletişim sağlamayı amaçlayan bir proje olan Quant, Web 3.0 teknolojisi için önemli projeler arasında yer alıyor. Projenin yerel token’ı olan QNT ise son dönemde yaşana yeni gelişmeler ile birlikte dalgalı bir fiyat döneminden geçiyor.

Haftanın başında 145 dolar olan QNT, Haberimizin yazımı itibarıyla 194 dolarken, geçtiğimiz gün 200 dolara kadar çıkmayı başardı.  

Huobi Token HT BTCHaber.com

Huobi Token (HT): Yüzde 18 Artış

Popüler kripto para borsalarından olan Huobi tarafından piyasaya sürülen HT, borsa kullanıcılarının Huobi üzerindeki işlem ücretleri için kullanabileceği bir kripto para olarak karşımıza çıkıyor. HT Nisan ayındaki ATH yapışı ve sonrasındaki sert düşüşü sonrası Eylül ayında yeniden yükselişe geçmiş ama yeniden düşmüştü. Son olarak benzer bir yükseliş yaşayan HT bu hafta anlık bir yükseliş ile yüzde 18 artarak yatırımcısını sevindirdi.

HT içeriğimizin yazımı itibarıyla 10 dolardan işlem görüyor. Projenin ATH seviyesinin ise 39.5 dolar olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala