bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,138.84 3.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,994.19 3.44%
bnb
BNB (BNB) $ 562.52 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 139.10 10.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519808 2.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455347 5.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133828 7.74%

Yargıç, MetaBirkin NFT’leri Hakkında Kararını Verdi

yargic metabirkin nftleri hakkinda kararini verdi

Fransa merkezli ünlü moda markası Hermès uzun bir süredir MetaBirkin NFT’lerinin satışlarının durdurulması talebinde bulunuyordu. Yargıç, Hermès’in bu talebi sonrasında kararını verdi.

Hermès’in Sonrasında MetaBirkin NFT’lerinin Satışı Durduruldu

Fransız lüks moda markası Hermès International, Manhattan’daki bir yargıcın tüm “MetaBirkin” NFT’lerinin satışlarına kalıcı tedbir kararı vermesinin ardından, sanatçı Mason Rothschild’e karşı açtığı ihlal davasında bir galibiyet daha elde etti.

Hermès’in MetaBirkin NFT’lerinin tüm satışlarının engellenmesi talebini ilk olarak Mart 2023’te New York Güney Bölgesi’ne iletti. Manhattan merkezli ABD Bölge Yargıcı Jed Rakoff, Rothschild’in Hermès’in davasına karşı savunmasına şüpheyle yaklaşırken ve Rothchild’in projeyi pazarlamaya devam etmesini sorgularken, kısa bir süre önce talebi resmen kabul ettiğini açıkladı. Yargıç Jed Rakoff, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Davalının buradaki tüm planı, Hermes’in ticari markalarının varyasyonlarını kullanarak, Hermes’in kazançlı MetaBirkins NFT’lerini desteklediğine inanmaları için tüketicileri dolandırmaktı. Birinci Anayasa Değişikliği’ndeki hiçbir şey onu böyle bir plan için sorumluluktan muaf tutmaz.

Son olarak MetaBirkin koleksiyonu, tüylü Birkin tarzı el çantalarını tasvir eden 100 NFT sanat eserinden oluşuyor ve Rothschild’in projeden 1 milyon dolardan fazla satış elde ettiği bildiriliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala