bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,466.00 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.13 0.15%
bnb
BNB (BNB) $ 593.46 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 154.27 1.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541749 2.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451384 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155233 0.08%

XRP Fiyatı Son 24 Saatte Hareketlendi!

xrp fiyati son 24 saatte hareketlendi 3

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) Cuma gününden itibaren yükseliş geçmesi ile birlikte altcoinler de toparlanmaya başladı. Böylece yatırımcılar ve piyasa katılımcıları, piyasaların Ocak ayının olumsuz etkilerinden kurtulmaya başladı. Bununla beraber CoinMarketCap tarafından elde edilen verilere göre; birçok altcoin yükselişe geçmiş durumda.

XRP Fiyatı Son 24 Saatte Yüzde 12’den Fazla Artış Gösterdi

Bugün belirtiğimiz üzere meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) da kripto para piyasasının toparlanması ile birlikte yükselişe geçti. Shiba Inu ile beraber yükselişe geçen bir diğer kripto para ise XRP oldu. CoinMarketCap tarafından elde edilen verilere göre XRP, yüzde 12 oranında bir artış göstererek, piyasa değeri bakımından en büyük 10 kripto para biriminden daha iyi performans gösterdi.

xrp fiyati son 24 saatte hareketlendi 4
Kaynak: CoinMarketCap

Bunun yanında Ripple ve SEC davasında Yargıç Analisa Torres davayı devralması ile beraber XRP de yükselişe geçiyor gibi görünüyor. Bunun nedeni, devralmanın ardından davanın hızlanacağı beklentileri olabilir.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde Ripple, 1 milyar XRP’nin kilidini açmıştı.

Ripple (XRP) haberin yazımı esnasında CoinMarketCap verilerine göre 0,7534 dolardan işlem gördüğünü belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala