bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,145.99 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.68 0.61%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 0.14%
solana
Solana (SOL) $ 174.94 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52262 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480363 0.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155374 0.15%

Web3 Moda Platformu SYKY’dan Dijital Platform Hamlesi

web3 moda platformu sykydan dijital platform hamlesiwd

Dijital moda platformu SYKY, gelişmekte olan dijital tasarımcıların markalarını büyütmelerine yardımcı olmak için oluşturulan bir yıllık programı The SYKY Collective’i başlattı.

Web3 Moda Platformu SYKY, SYKY Collective’i Başlattı

Seven Seven Six destekli SYKY platformu, bir yıl sürecek programında becerilerini geliştirmek için 10 dijital tasarımcıdan oluşan bir grupla birlikte çalışacak.

10 tasarımcıdan oluşan açılış sınıfında moda evi Pet Liger, moda sanatçısı Stephy Fung, fotoğrafçı GlitchofMind, dijital sanatçı Calvyn Dylin Justus, mekansal bilgi işlem sanatçısı Taskin Goec, görsel sanatçı Fanrui Sun, moda markası Nextberry, 3D sanatçısı Gustavo Toledo, ayakkabı tasarımcısı Felipe Fiallo yer alıyor.

web3 moda platformu sykydan dijital platform hamlesiwd 1

Delahunt, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Dijital tasarımcılar hakkında hâlâ çok fazla sinizm var. Metaverse ve NFT’ler kesinlikle ana akım bir yutturmaca döngüsüne sahipti ve sonra hayal kırıklığı çukuruna girdik ve biraz atılmış hissettik. Gürültüyü gerçekten kesmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu alanlarda tasarım yapan tasarımcılar var ve dijital dünyalarda kimliklerini tüketen ve ifade eden tüketiciler var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala