bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,979.95 1.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.94 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 581.67 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 173.23 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524239 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48481 5.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156197 3.53%

Venezuela Taksi Ödemelerinde Kripto Para Dönemi

venezuela taksi odemelerinde kripto para donemi

Venezuela’da hizmet veren ve pek çok kişinin taksi ile ulaşım hizmeti için kullandığı Yummy ülkedeki kripto para kullanımını artıracak yeni bir dönemi başlattı. Yeni dönemde Yummy, Venezuela’daki taksi hizmeti ödemeleri için kripto para birimleriyle ödeme desteği getirdi.

Venezuela Taksi Ödemelerinde Kripto Para Dönemi

Venezuela’nın popüler taksi uygulamalarından biri olan Yummy tarafından yapılan açıklamada, Binance ortaklığı duyuruldu. Yapılan bu ortaklıkla birlikte kullanıcılar Binance Pay üzerinden taksi hizmeti ödemelerini yapabilecek. Yummy ve Binance arasında kurulan bu ortaklığın genişlemesi bekleniyor.

venezuela taksi odemelerinde kripto para donemi 2

İlk olarak @criptolawyer tarafından duyurulan bu gelişme sonrasında Yummy CEO’su Binance Pay ile kripto para birimleri ile ödeme seçeneği sunulmaya başlandığını doğruladı. Şimdilik Venezuela’da taksi hizmeti sunan Yummy verdiği geniş ödeme desteğiyle öne çıkıyor. Uygulama kullanıcılarına mobil ödeme, kredi kartı ödemesi ve PayPal ile ödeme imkânı sunuyordu. Yeni gelişme ile ülkede çok kullanılan taksi hizmeti uygulaması artık kripto para birimleri ile ödeme seçeneği de getirmiş oldu. Şirketin nakliye hizmeti için de kripto para ile ödeme desteği sunması beklenirken, kripto para birimlerinin Venezuela’da kullanım alanlarının arttığını söyleyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala