bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,847.91 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.65 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 578.33 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 168.97 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51405 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471637 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149716 2.46%

Vauld’un, FTX’te 10 Milyon Dolarlık Varlığı Kaldığı İddia Ediliyor 

vauldun ftxte 10 milyon dolarlik varligi kaldigi iddia ediliyore

Kripto para sektörünü derinden etkileyen kripto para borsası FTX birçok şirketi etkilemeye devam ediyor. Çıkan haberlere göre birçok kripto odaklı şirketin varlıklar FTX’te kaldı. Bunlardan biri de kripto şirketi Vauld. Son olarak kripto kredi şirketi Vauld’un, FTX’te 10 milyon dolarlık varlığı kaldığı iddia ediliyor.

Vauld’un Varlıkları Kripto Borsası FTX’te Kaldı

Uzun bir dönemdir alacaklılara 400 milyon doların üzerinde borcu olan Vauld’a bu kez bir darbede kısa süre önce iflas bayraklarını çeken FTX’den geldi. Hatırlatmak gerekirse ağustos ayında Hindistan İcra Müdürlüğü, bir Vauld müşterisinin kara para aklama davasına karıştığını tespit ettikten sonra 46 milyon dolarlık varlıkları dondurmuştu.

vauldun ftxte 10 milyon dolarlik varligi kaldigi iddia ediliyoradff

Ayrıca Vauld, yeniden yapılandırma planları için Temmuz ayından bu yana rakibi Nexo ile potansiyel bir anlaşmayı tartışıyor. Nexo, Vauld ile potansiyel bir satın alma için özel durum anlaşması imzalamıştı.

Vauld’un şimdi Nexo, alacaklılar komitesi ve mali danışmanı Kroll ile 19 Kasım’da bir toplantıya ev sahipliği yapacağını söyledi.

Kaynak, toplantının amacının, Nexo şartlarıyla ilgili bir tartışma da dahil olmak üzere, Vauld’un yeniden yapılandırmadaki ilerlemesi hakkında alacaklı komitesini güncellemek olacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala