bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,159.99 2.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.28 5.57%
bnb
BNB (BNB) $ 582.72 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 169.62 6.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527949 2.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484133 6.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156154 3.07%

Varlık Yöneticisi Schroders, Kripto Şirketi Forteus’tan Hisse Satın Aldı

varli yoneticisi schroders kript

Birçok farklı alandan şirket varlık yönetimi şirketi Schroders, Blockchain sektöründe araştırma geliştirmenin bir parçası olarak New York merkezli kripto para birimi şirketi Forteus‘tan hisse satın aldı.

Schroders, Kripto Şirketi Forteus’tan Hisse Aldı

Yönetimi altında yaklaşık 732 milyar Sterlin bulunan Londra merkezli varlık yönetim şirketi Schroders, Blockchain ve dijital varlık odaklı varlık yönetim şirketi Forteus‘tan hisse satın aldığını açıkladı.

varli yoneticisi schroders kripto sirketi forteusta hisse satin aldias

Anlaşmada Schroders, İsviçre merkezli Numeus Group’un fon yönetimi kolu Forteus’un getiri yaratma, tematik portföyleri yönetme ve tokenizasyon gibi farklı yatırım çözümleri sunmakla görevlendirileceğini de vurguladı.

Schroders CEO’su Peter Harrison’a göre, şirketin Blockchain alanına girmesi, teknolojinin potansiyeli tarafından yönlendiriliyor. Harrison konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yalnızca mevcut çözümlerin verimliliğini dönüştürme potansiyeline sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda özel varlıkların demokratikleşmesini de sağlayacak; teknolojik ve finansal inovasyonda yeni bir sınırı temsil ediyor. Kripto para birimlerinin temelini oluşturan teknoloji olan blok zinciri, geleneksel yatırım endüstrisindeki değişimi katalize edebilir. 

Son olarak belirtmek gerekirse şirket, tokenleştirme stratejisini geliştirirken blok zincirinin varlık yönetimi endüstrisine getirebileceği faydalardan yararlanmayı düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala