bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,036.16 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.83 1.99%
bnb
BNB (BNB) $ 593.31 0.06%
solana
Solana (SOL) $ 156.38 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.538991 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451882 2.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158267 2.45%

VanEck, Kripto ETP Ürünlerine LUNA’yı da Ekledi

VanEck Kripto ETP Ürünlerine LUNAyi da Ekledi

Özellikle son dönemde artan popülaritesinin armasına ek olarak birçok şirketin de kripto sektörüne girmesi, şirketler arasında büyük bir rekabet oluşturmuş durumda. Bu rekabete karşı olarak da şirketler yeni ortaklıklar ve ürünler piyasaya sürerek daha geniş müşteri kitlelerine ulaşmayı amaçlıyor. Son olarak VanEck, kripto ETP ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

Terra (LUNA), VanEck ETP Listesine Eklendi

VanEck kritpto sektörüne birçok ETP ürünü sunuyor ve oldukça geniş bir kitlesine sahip durumda. Son olarak VanEck’in kripto direktörü Gabor Gurbacs, Avrupa Birliği’nde yeni, Terra tabanlı bir ETP‘nin lansmanını duyurmak için diğer birçok kripto sektöründen kişilerin yaptığı gibi Twitter’a gitti.

Yeni ETP’nin dayandığı endeksi sağlayan MV Index Solutions ile LUNA’nın VanEck borsasında işlem gören ürünler ailesine eklendiğini tweetledi. Ayrıca Terra ekibine ve Terra’nın kurucu ortağı Do Kwon’a tebrikler gönderdi.

Hatırlarsanız iki yıl önce MV Index Solutions, VanEck’e fonun Bitcoin ETN’sini başlatmak için MVIS CryptoCompare Bitcoin VWAP Kapat endeksini (MVBTCV) kullanma lisansı vermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala