bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,145.99 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.57 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 579.60 0.21%
solana
Solana (SOL) $ 172.86 1.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519801 1.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476079 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152682 1.92%

Valkyrie, Stratejik Finansman Turunda 11 Milyon Dolar Yatırım Aldı

valkyrie stratejik finansman tur

Yapılan finansman turlarında önemli gelirler elde eden şirketler arasına bu kez yönetimi altında 1.2 milyar dolarlık varlığa sahip olan Valkyrie Investments‘te katıldı. Valkyrie Investments, geleneksel Wall Street oyuncuları BNY Mellon ve Wedbush Financial Services ile kripto para borsası Coinbase‘in risk sermayesi kolunun da dahil olduğu stratejik finansman turunda 11,15 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Valkyrie Investments, 11.15 Milyon Dolar Topladı

Valkyrie Investments, yeni bir stratejik finansman turunda 11.15 milyon dolar topladı. Söz konusu olan finansman turuna BNY Mellon, Wedbush Financial Services, Clearsky, Zilliqa Capital, C-Squared Ventures, Belvedere Strategic Capital ve SenaHill Partners gibi şirketler yer aldı.

valkyrie stratejik finansman turunda 11 milyon dolar yatirim aldiWA

Valkyrie’nin kurucu ortağı ve Baş Yatırım Sorumlusu Steven McClurg konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Şu anda gerçekten herhangi bir sermaye artırmayı beklemiyorduk. Firmanın başlangıçta yatırım tekliflerini reddettiğini belirtti. Parayla ilgili biraz daha az ve stratejik ortaklıklarla ilgiliydi.

Finansman turunsa elde edilen gelir ile beraber Valkyrie’nin dijital varlık alanına daha fazla kurumsal yatırımcı getirme umuduyla teknoloji altyapısını oluşturmaya devam etmesine yardımcı olacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala