bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,346.70 1.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.51 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 577.24 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 148.09 3.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524641 2.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441651 2.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150137 4.10%

UC Berkeley, FTX ile Yaptığı İsim Anlaşmasını Askıya Aldı

uc berkeley ftx ile yaptigi isim anlasmasini askiya aldidety

Kısa süre önce iflas bayrağını çeken kripto para borsası FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre University of California Berkeley, kripto borsası FTX ile yaptığı stadyum isim hakları anlaşmasını askıya aldığını açıkladı.

UC Berkeley, FTX ile Yaptığı İsim Anlaşmasını Askıya Aldığını Duyurdu

California Berkeley Üniversitesi, atletizm departmanından bir temsilcinin yaptığı açıklamada, FTX ile futbol stadyumu isim hakları anlaşmasını askıya aldığını doğruladı.

uc berkeley ftx ile yaptigi isim anlasmasini askiya aldirt

Hatırlatmak gerekirse AUniversity of California Berkeley ile yapılan bu isim hakkı anlaşmasının süresi 10 yıl olarak belirlenmişti. Ancak son olayların yaşanmasının ardından, anlaşma sadece 450 gün sürdü. Söz konusu sponsorluk, geçtiğimiz yılın ağustos ayında 17.5 milyon dolara imzalandı.

Bunun yanında FTX logoları okulun futbol sahasının kenarlarından kaldırılırken, logo atletizm departmanının web sitesinin ön sayfasında belirgin bir şekilde duruyor.

Ayrıca son iki yılda sporla ilgili ortaklıklara yoğun bir şekilde harcama yapan kripto borsası, çöküşün ardından, Ulusal Basketbol ile 19 yıllık, 135 milyon dolarlık stadyum isim hakları anlaşması da dahil olmak üzere birçok sponsorluk anlaşmasının suya düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala