bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,656.86 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.89 1.21%
bnb
BNB (BNB) $ 574.88 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 169.27 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51009 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468074 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150002 1.64%

Türkiye’de Kripto Para ve Blockchain Ekosistemi Nasıl?

Başak Burcu Yiğit’in sunumuyla ve Barış Özistek ile birlikte kripto para girişimciliğini, projelere yatırım yaparken dikkat ettikleri kriterleri, metaverse’ün, WEB3’ün geleceğini ve daha fazlasını konuştuğumuz Ekosistem, WhaleFin sponsorluğunda BTCHaberTV’de ilk bölümüyle yayında!

Türkiye’de Kripto Para ve Blockchain Ekosistemi Ne Durumda?

Boğaziçi Ventures’ın kurucu ortaklarından olan Barış Özistek, Başak Burcu Yiğit ile birlikte, ülkemizdeki kripto para ve Blockchain ekosistemini ele aldı. İlk olarak yatırım konusuna değinen Barış Özistek, erken aşama yatırımların ekibe yapıldığını belirten Özistek, ekibe yapılan yatırımlarda dikkate alınan konuları açıkladı.

Dünya genelinde iki türlü yatırımın olduğunu belirten Özistek, sadece Türk şirketlerine değil global şirketlerine de yatırım yaptıklarını belirtti. Kripto para birimleri bakımında global bütün projelere yatırım yaptıklarını açıklayan Özistek, teknoloji şirketlerine yaptıkları yatırımlarda ise Türk şirketlerini tercih ettiklerini belirtti.

Başak Burcu Yiğit’in Blockchain‘in geleceğinin nereye gidebileceği sorusu üzerine, cevabında Facebook’un Meta’nın isim değişikliği ile başlayan Özistek, metaverse‘ün yeni bir teknoloji olmadığını belirtti. Bununla birlikte metaverse‘ün inanılmaz bir potansiyelinin olduğunu belirten Özistek, metaverse’ün oyun alanında uzun yıllardır kullanıldığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala