bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,853.91 1.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,099.85 4.95%
bnb
BNB (BNB) $ 580.05 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 172.78 5.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522961 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481845 3.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154979 2.54%

Three Arrows Kurucusundan FTX Açıklaması

three arrows kurucusundan ftx aciklamasi

İflas eden kripto şirketi Three Arrows’un kurucusu yaşananların ardından açıklamalar yapmaya devam ediyor. Three Arrows kurucu ortağı Kyle Davies, FTX hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

3AC Kurucu Ortağı FTX’e Yüklendi

Başarısız kripto girişimi Three Arrows Capital (3AC) kurucusu Kyle Davies’e göre, sonuçta Three Arrows Capital’in çöküşüne neden olan kripto para birimi Terra (LUNA) Blockchain ekosisteminin çöküşü olmadı. Firmanın iflas etmesinin sebebi başarısız kripto para borsası FTX oldu.

three arrows kurucusundan ftx aciklamasi 2

Bir podcast’e katılan Kyle Davies, başarısız hedge fonu olan Three Arrows Capital’in nasıl iflas ettiğine dair açıklamalarda bulundu. Fonun Terra çöküşünden önce kredi sıkışıklığından ve kripto fiyatındaki düşüşten kurtulduğunu ifade etti. Şirket FTX tarafından tasfiye edildiğinde ise iflas süreci başladı. Bununla birlikte FTX ve Alameda’nın dahili bilgileri paylaştığını ve ticaret firmasının tasfiye seviyesini bildiğini ve şirketleri bilinçli olarak avladığını iddia etti.

Davies açıklamasında, Luna’nın fonu ne kadar etkilediğini küçümsedi. Davies, “Yani benim için hit oldu. 200 milyon dolar koydum [600 milyon dolara] çıktı ve sonra sıfıra indi. Bu yüzden bir hit oldu ama ben 4 milyar dolarlık bir fondum, bu yüzden muazzam bir hit değildi.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala