bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,346.04 1.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.73 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 580.63 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 175.55 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52518 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484413 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156261 2.48%

Tel Aviv Borsası Kripto Ticaretine İzin Vermeyi Planlıyor

tel aviv menkul kiymetler borsasi dijital varlik platformu kurmayi planliyord

Birçok ülke kripto para birimleri ile yakından ilgileniyor. İsrail’in tek halka açık sermaye ticaret platformunu işleten Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası (TASE), bankacılık dışı üyelerinin müşterilerinin kripto ticareti yapmasına izin vermek için yetkili faaliyetlerini genişletmek istiyor.

Tel Aviv Borsası Kripto Ticaretine İzin Vermeyi Düşünüyor

Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası (TASE), bankacılık dışı üyelerinin müşterilerinin kripto para ticareti yapmasına izin vermek için yetkili faaliyetlerini genişletmek istiyor. Bankacılık dışı finansal kuruluşlar yatırım, danışmanlık, komisyonculuk veya çek bozdurma gibi hizmetler sağlayabilir.

Israil Bankasi kripto para scaled 1

Yapılan duyuruda, TASE’nin kurallarını değiştirme önerisinin şu anda kamuoyunun görüşüne açık olduğu ve ardından da tarafın yönetim kurulunun onayına sunulacağı belirtildi. Önerilen yapı, banka dışı üyelerin lisanslı kripto ticareti ve saklama hizmetleri aracılığıyla müşterilerin talebi üzerine kripto alıp satmasını gerektirecek. 2022’deki kripto piyasası kargaşasının ardından, İsrail’deki düzenleyiciler halkı ve kurumları ilgili risklere karşı uyarıyor.

Ekim ayına ait bir strateji belgesi, TASE’nin blockchain tabanlı bir kripto varlık ticaret platformu kurmak istediğini gösterdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala