bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,168.85 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,992.71 2.19%
bnb
BNB (BNB) $ 562.66 2.20%
solana
Solana (SOL) $ 137.99 5.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522778 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455177 2.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132857 3.85%

Team Paribu ve İhtiyaç Haritası’ndan Hatay’a spor salonu

Team Paribu ve İhtiyaç Haritası'ndan Hatay'a spor salonu

Paribu çatısı altındaki Team Paribu, sosyal fayda odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Team Paribu ve İhtiyaç Haritası’nın birlikte yürüttüğü ‘Team Paribu Seninle’ projesi, deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandırdı. ‘Team Paribu Seninle Spor Alanları’ projesi kapsamında deprem bölgesindeki ilk spor alanı Hatay’da inşa edildi. Spor salonunun açılışına Team Paribu proje ekibi, Team Paribu sporcularından A Millî Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem ve millî cimnastikçi Ahmet Önder katıldı. Bu proje ile yaklaşık 400 çocuk ve gencin, sporun iyileştirici gücünden faydalanması bekleniyor.

Team Paribu ve Ihtiyac Haritasindan Hataya spor salonu2

Çocuk ve gençler düzenli spor yapma imkânı bulacak

Bu proje sayesinde 6-18 yaş arası yaklaşık 400 çocuk ve genç yerleştikleri yaşam alanı içerisinde yer alan bu alanda antrenörler eşliğinde spor yapma imkânı yakalayacak. Ayrıca, ilerleyen dönemlerde Klinik Spor Psikoloğu Berceste Şeber de aileler, çocuklar ve gençlerle görüşmeler düzenlerken Team Paribu sporcuları da alanı ziyaret edecek.

Yasin Oral: Desteklerimize devam edeceğiz

Team Paribu Spor Alanı’nın açılışı öncesinde Yasin Oral, Eda Erdem, Ahmet Önder ve Esra Arslan projeyle ilgili görüş ve düşüncelerini aktardı. Ardından çocuk ve gençler, Eda Erdem, Ahmet Önder ve proje antrenörleri Nurten Bereket, Kerem Yılmaz eşliğinde alanda ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi.

Paribu CEO’su Yasin Oral, projeyle ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: “Depremin üzerinden tam 6 ay geçti. İlk günden beri Paribu olarak, bölgeye ve bölgedeki insanların ihtiyaçlarına yönelik farklı alanlarda destek çalışmaları yürütüyoruz. İhtiyaç Haritası ile birlikte yürüttüğümüz Team Paribu Seninle projemizde de bu sene tüm odağımızı deprem bölgesine yönelttik. Bugün Hatay’da çocuk ve gençlerin fayda sağlayabileceği Konteyner Yaşam Alanı’nda çok amaçlı spor alanını açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlerleyen günlerde de farklı alanlardaki desteklerimize devam edeceğiz.”

Team Paribu ve Ihtiyac Haritasindan Hataya spor salonu5

Erdem: Yaraları sarmak için çalışmaları sürdürüyoruz

İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan, Team Paribu Seninle projesi kapsamında bugüne dek yapılanlara değinirken Konteyner Yaşam Alanı’daki 400 çocuk ve gencin fayda sağlayabileceği spor alanı projesinin sürecinden de bahsetti. Projeye öncülük eden A Millî Kadın Voleybol Takımı Eda Erdem duygularını şu cümlelerle özetledi: “İlk günden beri kaptanı olduğum Team Paribu’nun İhtiyaç Haritası ile yürüttüğü Team Paribu Seninle projesi ile özellikle çocuk ve gençlerin yaralarını sarabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporun iyileştirici gücüne olan inancımızla Konteyner Yaşam Alanı’nda çok amaçlı spor alanı inşa ettik. Takımımızda yer alan olimpik branşları gözeterek profesyonel eğitmenler eşliğinde çocuk ve gençlerin sporla gelişmesine, iyileşmesine destek olmayı amaçlıyoruz.”

Klinik Spor Psikoloğu Berceste Şeber ise “Team Paribu Seninle Afet Bölgesi Spor Alanları Projesi’nin en önemli temalarından biri psikolojik destek olacak. Sporun iyileşme sürecindeki rolü her zaman çok değerlidir” ifadelerini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala