bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,353.24 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,176.57 2.33%
bnb
BNB (BNB) $ 594.69 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 148.37 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535701 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465453 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163672 1.08%

SynFutures, Vadeli İşlemler için Özgürlük İddia Ediyor

SynFutures

Küresel olarak hızla gelişen kripto sektörü beraberinde devasa bir rekabet alanı oluşturuyor. Bu rekabet alanı, hem müşterilerin seçeneklerini artırıyor hem de şirketlerin ürünlerini çok daha kaliteli hale getirmesini sağlıyor. Bu rekabette yer alan Polygon ağındaki merkeziyetsiz borsa (DEX) SynFutures ise yeni V2 yükseltmesinin vadeli işlem çiftlerinin kolay bir şekilde listelenmesine izin vereceğini açıkladı.

SynFutures 2

SynFutures, Vadeli İşlemler için Özgürlük Getiriyor

Kripto yatırım firmaları Polychain ve Dragonfly tarafından desteklenen Singapur merkezli şirket SynFutures, yeni yükseltmenin perakende yatırımcılar arasında DeFi’ye artan ilgiyi karşılayabileceğini iddia ediyor. SynFutures konu hakkında yaptığı bir basın açıklamasında, Sam Bankman-Fried’in FTX borsasının ve Three Arrows Capital’in çöküşünün ardından “şeffaflık ve perakende kullanıcı korumaları ihtiyacına bir aciliyet duygusu” artması ile çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

Şirkete göre V2 yükseltmesi ile “tacirler herhangi bir vadeli işlem çiftini izinsiz olarak listeleyebiliyor, bu da daha geniş bir seçenek yelpazesine olanak sağlıyor”

Son olarak SynFutures’un aylık 1.4 milyar dolarlık işlem hacmiyle Polygon’daki kripto türevleri için en büyük DEX olduğunu belirtelim. Haziran 2021’de şirket, Polychain liderliğindeki bir A Serisi finansman turunda 14 milyon dolar topladığını ve bugüne kadarki toplam finansmanı 15,5 milyon dolara çıkardığını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala