bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,112.98 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,119.35 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 579.65 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 174.14 0.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522179 0.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480271 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154916 0.14%

Standard Chartered’ın Kripto Girişimi, Kriptodan Getiri Sağlamayı Amaçlıyor

kripto saklama hizmeti zodia kriptodan gelir elde etmelerini saglayacak

Finansal hizmetler devleri Standard Chartered ve Northern Trust tarafından yönetilen bir kripto saklama girişimi Zodia, kurumsal yatırımcılar için getiri sağlamayı amaçlayan yeni ürünler planlıyor. Zodia‘nın CEO’su, söz konusu yeni ürünler hakkında bilgi verdi.

Standard Chartered’ın Kripto Girişimi Zodia‘dan Kripto Hamlesi

Standard Chartered ve Northern Trust tarafından yönetilen bir kripto saklama girişimi Zodia’nın CEO’su Maxime de Guillebon, konu ile ilgili verdiği bir röportajda, işletmenin büyük yatırımcıların kripto varlıklarından gelir elde etmelerine yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca teminat yönetimi ürünlerini piyasaya sürmeye hazır olduğunu söyledi. 

kripto saklama hizmeti zodia kriptodan gelir elde etmelerini saglayacak

De Guillebon konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto varlık endüstrisinin hızlı genişlemesi ve karmaşıklığı göz önüne alındığında, Zodia’nın kurumsal müşterileri dijital varlıklara anında maruz kalmaktan fazlasını arıyor.

De Guillebon, Zodia ayrıca, ödül kazanmak için kriptoyu kilitlemeyi ve müşterileri DeFi protokollerine bağlamayı içeren staking ürünlerini de araştırdığını vurguladı.

“Teklifimizi genişleterek ve müşterilere getiri elde etme fırsatı vererek Zodia, kripto yerel ve geleneksel finans yapıları aracılığıyla kolaylaştırmak isteyen tek kripto varlık hizmet şirketi olacak” diye ekledi.

Son olarak belirtmek gerekirse şu anda Bitcoin ve Ethereum saklama hizmeti sunan Zodia, Nisan ayında desteklediği token çeşitlerini de genişletmeyi planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala