bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,939.40 4.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,983.58 2.61%
bnb
BNB (BNB) $ 581.22 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 153.79 6.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511736 1.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446534 2.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153289 2.69%

Spot Bitcoin ETF aramaları tavan yaptı

spot bitcoin

Google’da “Spot Bitcoin ETF” aramaları son 5 yılın zirvesine ulaştı. Bu durum da kullanıcıların ETF meselesine olan ilgisini ve merakını kanıtlamış oldu.

Son 5 yılın en yükseği

“Spot Bitcoin ETF” ifadesinin dünya çapındaki Google arama değeri, son beş yıl içinde en yüksek noktasına ulaştı. Bu artış, böyle bir ürünün geleceği konusunda genel nüfusta artan merak ve heyecanın güçlü bir göstergesi oldu.

Arama faaliyetlerindeki bu devasa artış, Main Street’te artan sayıda kişinin aktif olarak bu finansal ürünler hakkında bilgi aradığını ve bunların halihazırda dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değerini önemli bir farkla nasıl etkileyebileceğini ortaya koydu.

Öte yandan kullanıcılar, SEC’in 2024 yılı başlarında Spot Bitcoin ETF’ini onaylayacağını düşünüyor. Toronto merkezli kripto platformu FRNT Financial ise, ETF’lerle ilgili Google arama değerlerindeki artışı kabul ederek, “Spot bir BTC ETF’sinin onaylanması kripto alanında kalıcı bir tema olmuştur ve genellikle BTC’nin ana akımlaşmasının bir barometresi olarak görülmektedir” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala