bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.59 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 172.38 1.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520694 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152951 1.87%

Sotheby’s, Blockchain Destekli Program Başlattı

finans devleri digital assetin blockchain agina katiliyor 2

Kripto para sektörü her geçen gün yeni gelişmeler ile gündemde yer alıyor. Ünlü sanat müzayede evi Sotheby’s, üretken sanatçılar için bir program başlatıyor. 

Sotheby’s’den Blockchain Destekli Program

Müzayede evi Sotheby’s, üretken sanatçılar için yeni bir blockchain tabanlı programı tanıtıyor. Gen Art Programı olarak adlandırılan Sotheby’s, üretken varlık yaratıcısı Art Blocks Engine kullanılarak tamamen zincir üstü müzayedelerde yılda iki ila üç üretici sanatçının çalışmasına yer verecek.

sothebys blockchain destekli bir program baslattiyr

Müzayede evi, üretken sanatçı Vera Molnár’dan 500 parça satacağı 26 Temmuz’da programın ilk müzayedesini yapacak. 99 yaşında olan Molnár, 1960’lardan beri algoritmalar ve üretken çalışmalar üzerinde deneyler yapıyor. Sotheby’s Dijital Sanat ve NFT Başkanı, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Üretken sanat, dijital sanatın evriminde merkezi bir rol oynadı ve Nisan 2022’de gen sanatına adanmış ve Vera Molnár’ın ilk NFT’lerinin yer aldığı bir müzayede de dahil olmak üzere dijital sanat tekliflerimizde belirgin bir şekilde yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala