bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,078.97 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,085.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 578.29 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 168.80 2.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51484 1.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47221 1.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15059 1.00%

Singapur Para Otoritesi (MAS), DeFi’yi Keşfetmek için Proje Başlattı

singapur para otoritesi mas defiyi kesfetmek icin proje baslattigsa

Kripto para piyasası Singapur Para Otoritesi (MAS) bugün yaptığı açıklamada, varlık tokenizasyonunun ekonomik potansiyelini ve değerini araştırmak için finans sektörü çapında bir işbirliği projesinin başladığını duyurdu.

Singapur Para Otoritesi ve finans endüstrisi arasındaki bir işbirliği olan “Project Guardian”, Milletvekilinden yapılan açıklamaya göre, finansal istikrar ve bütünlük risklerini yönetmeye çalışırken varlık tokenizasyonu ve merkezi olmayan finans (DeFi) alanındaki uygulamaların fizibilitesini test edecek.

Singapur Para Otoritesi’nden Yeni Proje: Project Guardian

Singapur Para Otoritesi, kendisini merkezi olmayan finans için bir merkez olarak kurmaya çalıştığı için, Singapur varlık tokenizasyonunun potansiyel kullanımlarını araştırmak için bir proje başlattı. Project Guardian olarak adlandırılan, varlıkların etrafındaki uygulamaların fizibilitesini test edecek.

singapur para otoritesi mas defiyi kesfetmek icin proje baslattifs

Söz konusu proje, Başbakan Yardımcısı ve Singapur Ekonomi Politikaları Koordinasyon Bakanı Heng Swee Keat tarafından başlatıldı.

MAS’ın baş fintech sorumlusu Sopnendu Mohanty konu ile ilgili olarak şu şekilde konuştu:

Finans sektörü ve daha geniş ekosistem ile pratik deneyler yoluyla, hızla dönüşen bu dijital varlık ekosistemindeki anlayışımızı keskinleştirmeye çalışıyoruz. Project Guardian’dan öğrenilenler, risklerini azaltırken DeFi’nin faydalarından yararlanmak için gereken düzenleyici korkuluklar hakkında politika piyasalarını bilgilendirmeye hizmet edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala