bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,460.54 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.63 2.68%
bnb
BNB (BNB) $ 570.82 2.23%
solana
Solana (SOL) $ 160.67 0.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51615 0.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461222 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150459 3.27%

Silvergate Capital, Bitcoin Lending Programını Genişletmek İstiyor

Silvergate Capital Bitcoin Lending Programini Genişletmek İstiyor

Kripto para piyasası tüm hızıyla büyümeye devam ederken, şirketler iş modellerini genişletmeye tüm hızıyla devam ediyorlar. Son olarak Silvetgate Capital’in CEOSu Alan Lane, şirketin kazanç sonrası konferans görüşmesinde yaptığı açıklamada, Silvergate Capital’in (SI) Bitcoin kredi programını genişletmek için “daha fazla fırsat elde etmeye” istekli olduğunu açıkladı.

Silvergate Capital, Bitcoin Lending Programını Genişletmek İstiyor

Silvergate Capital, Bitcoin Lending Programını Büyütüyor

Bildiğiniz üzere Silvergate Ocak ayında , Meta Platforms’un (eski adıyla Facebook) başarısız olan stablecoin projesi Diem’den teknoloji ve diğer varlıkları satın aldığını ilk kez Haziran 2019’da Libra olarak duyurmuştu.

Ek olarak geçtiğimiz ay Silvergate, Bitcoin destekçisi Michael Saylor tarafından yönetilen bir yazılım şirketi olan MicroStrategy’ye (MSTR) 205 milyon dolarlık Bitcoin destekli kredi verdi. Lane görüşmede ek olarak “Bitcoin bankacısı olmak için harika bir zaman” dedi.

Öyle ki MicroStrategy kredisi, bir şirketin bilançosunda tutulan bitcoin’e karşı kredi vermek için kurulmuş bir platform olan Silvergate’in Silvergate Değişim Ağı Kaldıraç Programı aracılığıyla geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala