bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,605.85 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.44 0.79%
bnb
BNB (BNB) $ 575.07 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 176.90 2.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511283 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463913 3.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149873 2.45%

Shiba Inu Burn Twitter Hesabı Kısıtlandı

shiba inu burn twitter hesabi kisitlandi

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu’nun (SHIB) topluluğuyla yakın bir ilişkisi olan Shiba Inu Burn Twitter hesabıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Twitter yaklaşık 308 bin takipçisi bulunan Shiba Inu Burn hesabını kısıtladı.

Shiba Inu Burn Twitter Hesabı Askıya Alındı

Shiba Inu kripto para topluluğuyla yakın bir ilişkisi bulunan ve Shiba Inu’da yakılan miktarı takip eden Shiba Inu Burn Twitter hesabı (@shibburn) beklenmedik bir şekilde platformda kısıtlandı. Yaşanan bu kısıtlanma hesap sahiplerinin Elon Musk ve Twitter’ın yeni CEO’su Linda Yaccarino gibi etkili kişilere ulaşarak yardım ve çözüm talebinde bulunmaları nedeniyle dikkat çekti.

Twitter’da 308 bin takipçisi bulunan hesap, SHIB ile ilgili, özellikle de yanma oranlarıyla ilgili etkileşimi ve güncellemeleri nedeniyle kripto topluluğu arasında önemli bir ilgi görmüştü. Shibburn tarafından yapılan açıklamada kısıtlama ile birlikte hesapta kurulu olan botların çalışmadığı aktarıldı.

Açıklamada ayrıca Twitter’ın geliştirici portalının, uygulaması tarafından kural ve politikaların ihlal edildiğini gösterdiği ifade edildi. Bunun yanında ek bilgi sağlayan bir e-postanın kendilerine gönderilmesi gerektiğini, ancak henüz almadıklarını belirtti. Dahası, bir destek bileti göndermeye çalışırken hiçbir form görünmediği için zorluklarla karşılaştılar.

Shibburn hesabından son olarak şu açıklama yapıldı:

Şu anda botumuz daha önce bahsedilen sorun nedeniyle Twitter’da paylaşım yapamamaktadır. Ancak kullanıcılar en son gelişmelerden haberdar olabilmek için internet sitemizi kullanabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala