bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,268.68 2.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.94 2.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.63 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 145.61 6.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52083 2.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439262 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146981 6.28%

Olası Sei Network Airdrop’una Katılma Şansınızı Nasıl Arttırabilirsiniz?

sei network airdrop rehberi 2

Sei Network, ilk kullanıcılarını airdrop’la ödüllendireceği kesinleşti. Zira Sei Network’ün token ekonomisinde toplam token arzının %1’lik kısmının testnet doğrulayıcılarına ve katılımcılara dağıtılacağı duyuruldu.

Peki olası bir Sei Network airdrop’una nasıl katılım sağlanır? Bu yazımızda Sei Network airdrop’una hak kazanma şansınızı arttırmak için yapabileceğiniz işlemleri en basit haliyle özetleyeceğiz.

Daha önce “Sei Network Nedir?” başlıklı rehber içeriğimizde projeye dair bilinmesi gereken detaylara yer vermiştik. Proje hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız yukarıdaki bağlantıdan bu yazımıza göz atabilirsiniz.

Sei Network’ün testnet’i hala açık. Bu da kullanıcıların hala airdrop’a katılmaya hak kazanabileceği anlamına geliyor.

Sei Airdrop’una Nasıl Katılınır?

Sei Network airdop’una katılamak isteyen kullanıcıların projenin tesnet’inde işlem gerçekleştirmesi gerekiyor. Söz konusu testnet kullanıcıları ödüllendirmek için geliştirilmiştir. Kullanıcılar Sei Network’ün katman-1 ağı üzerinde işlem gerçekleştirerek, protokol üzerindeki uygulamaları test ederek ödül almaya hak kazanabilir.

Sei Network’ün testnet kullanıcılarına yönelik airdrop gerçekleştireceği resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Proje ekibi, toplam token arzının %1’lik kısmını testnet katılımcılarına dağıtacağını açıkladı.

1. Sei Network’e Varlık Köprüleyin

Eğer yeni bir katman-1 projesinden airdrop almak istiyorsanız ilk yapmanız gereken işlemlerden biri söz konusu ağa token köprülemektir. Ethereum, Polygon, BNB Chain veya Arbitrum gibi diğer popüler blockchain ağlarından Sei Network’e token köprüleyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki görselde arayüzüne yer verdiğimiz Vortex Bridge’i kullanabilirsiniz.

Cüzdanınızı Vortex Bridge’e bağladıktan sonra köprülemek istediğiniz token’leri seçin ve sonrasında işlemi onaylayın.

Sei Network'e Nasıl Token Köprülenir? Kaynak: Arşiv

2. Vortex Protocol’ü Kullanarak Alım Satım Yapın

Vortex Protocol, Sei Network ile ortaklık kuran ilk merkezsiz finans uygulamarından biri. Testnet kullanıcıları Keplr veya Leap cüzdanlarını Vortex uygulamasına bağlayarak Vortex platformunda token alım satım işlemi gerçekleştirebilir.

Vortex Protocol'de Alım Satım İşlemi Gerçekleştirin: Kaynak: Arşiv

3. UXD Stablecoin’i Mint’leyin

Sei ağındaki ilk stabilcoin uygulamalarından biri de UXDProtocol. Bu uygulamayı kullanarak UXD stabilcoin’i basarak olası bir Sei Network airdrop’una katılım sağlama şansınızı arttırabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların https://stake.uxd.fi/ adresinden token yatırması ve sonrasında stabilcoin mint işlemi gerçekleştirmesi gerekiyor.

sei network testnet

Sei Testnet Token’i Nasıl Alınır?

‍Sei ağını test edebilmek için Sei testnet token’lerine ihtiyacınız var. Sei testnet token’lerini alabilmek için öncelikli olarak projenin resmi Discord kanalına katılmanız gerekiyor. Sonrasında kanaldaki “devnet-faucet” kısmında cüzdan adresinizi yazarak testnet token’lerinizi talep edebilirsiniz. Sei testnet tokenleri 10 dakikadan kısa bir süre içinde cüzdanınıza gönderilecektir.

Bonus:

Kripto para topluluğunda Sei’nin Sui Network’e benzer bir airdrop politikası seyrettiğine dikkat çekiliyor. Sui’nin yalnızca belli bir tarihten önce Discord kanalına katılan kullanıcılara airdrop gerçekleştirdiği göz önünde bulundurulduğunda Sei Network’ün Discord kanalına katılmak Sei airdrop’una hak kazanma şansınızı arttırmak açısından önemli bir avantaj sağlayabilir.

Ekran Resmi 2023 05 08 14.10.04

Sei AirDrop’una katılım şansınızı arttırmak için projenin Discord kanalına katılarak “Bağlı Roller” kısmından “Verified Seilor” rolünü alabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala