bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,344.58 4.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,577.16 16.72%
bnb
BNB (BNB) $ 590.74 3.13%
solana
Solana (SOL) $ 184.87 9.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532878 4.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.492706 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158843 7.09%

SEC’e Karşı Ripple’ın Eli Güçlenmeye Devam Ediyor

SECe Karsi Ripplein Eli Guclenmeye Devam Ediyor

Kripto sektörünün belki de en uzun soluklu hikayesi olan SEC ve Ripple davas,ı iki tarafın da destekçiler toplaması ile uzamaya devam ediyor. İki tarafın da deyim yerindeyse inat ettiği bu davada yeni katılan aktörlerin önemi de doğal olarak artıyor. Son olarak ortaya çıkan yeni belgelere göre Ripple yeni bir destekçi daha buldu. Yatırım şirketi Paradigm, davada Ripple’ın yanında yer alacak.

Ripplein XRP Hazinesi Toplam Arzindan Yarisindan Az 2

SEC’e Karşı Ripple’ın Eli Güçlenmeye Devam Ediyor

Ripple ve SEC arasındaki dava artık öyle bir kısır döngüye girdi ki, davaya yeni isimler katılmadığı sürece herhangi bir ilerleme sağlanamaz hâle geldi. Bu noktada hem Ripple hem de SEC kendisini destekleyecek isimleri davaya eklemeye devam ediyor. Davaya eklenen isim bu sefer Web3 ve Blockchain odaklı yatırım şirketi Paradigm oldu.

Paradigma, Ripple davasının sonucunun kripto ve Web3 şirketlerinin tasarımını ve işleyişini önemli ölçüde etkileme potansiyeline sahip olduğunu ve dolayısıyla bir amicus brifingi başvuru talebinde bulunduğunu açıkladı.

Şirket, SEC tarafından kullanılan dili ve gelişigüzel benimseme kararının Paradigma ve yeni teknolojiyi kullanıcılara fayda sağlayacak şekilde kullanmak isteyen diğerleri üzerinde kapsamlı ve istenmeyen bir etki yaratabileceğinden endişe duyduğunu belirtti. Şirket bunun yaşanmaması için davaya katılmak istediğini söylüyor.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala