bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,560.57 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.77 1.97%
bnb
BNB (BNB) $ 571.40 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 162.11 0.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517806 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464849 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150084 4.28%

SEC, Bitwise’ın Spot Bitcoin ETF Kararını Yine Erteledi

sec bitwisein spot bitcoin etf kararini yine erteledi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), uzun süredir birçok ETF başvurusunda erteleme kararı aldı. Şimdi bunlar arasında bi yenisi daha eklendi. SEC, Bitwise Bitcoin ETP Trust’ın ETF başvurusunu yeniden erteledi. Bitwise‘ın spot Bitcoin ETF kararının son tarihi 1 Temmuz olarak belirlendi. 

SEC, Bitwise Spot Bitcoin ETF Kararı 1 Temmuz Olarak Belirledi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Bitwise şirketinin 14 Ekim tarihinde yaptığı Bitcoin spot ETF başvurusunun nihai kararını vermek için 1 Temmuz gününü seçti. Bunun yanında SEC, söz konusu kararı bir süre daha değerlendirmek istediğini vurguladı.

sec bitwisein spot bitcoin etf kararini yine erteledi 3

NYSE Arca ve Bitwise ortaklığında yapılan Bitcoin spot ETF başvurusu için SEC tarafından yapılan açıklamada ise şu şekilde:

Komisyon, yapılan teklifin onaylanıp onaylanmaması konusunda daha uzun süre düşünmeyi daha uygun bulmuştur. Böylece önerilen kural değişikliğini ve bununla bağlantılı yapılan değerlendirmeleri görüşmek için yeterli zamana sahip olunacaktır.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse spot ETF başvurusundan önce bir de vadeli ETF başvurusunda bulunan Bitwise şirketi daha sonra Kasım ayında bu talebini geri çekmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala