bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,139.92 6.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,104.33 3.90%
bnb
BNB (BNB) $ 584.93 3.09%
solana
Solana (SOL) $ 144.63 4.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530731 1.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467173 3.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151463 13.49%

SEC Baş Danışmanı Dan Berkovitz, Görevinden İstifa Edecek

sec bas danismani dan berkovitz gorevinden istifa edecekeee

Kripto para sektöründe sektöründe birçok yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektör genelinde yaşanan olumsuzluklar birçok alanı etkilemiş durumda. Çıkan haberlere göre; eskiden bir CFTC komiseri olan Dan Berkovitz, SEC’te bulunduğu pozisyonundan istifa edecek.

SEC Baş Danışmanı Dan Berkovitz, Görevinden Ayrılıyor

Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu baş hukuk müşaviri Dan Berkovitz, 31 Ocak’tan itibaren görevinden ayrılacak. Dan Berkovitz, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Otuz dört yıllık kamu hizmetinden sonra, benim için yeni ve farklı zorlukların ve fırsatların peşine düşme zamanım geldi. Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonundaki komiserlik görevinden ayrıldıktan sonra Kasım 2021’de SEC’e katıldı.

sec bas danismani dan berkovitz gorevinden istifa edeceke

Washington Examiner’ın bildirdiğine göre, Bankman-Fried şu anda sekiz maddelik bir iddianameden kaynaklanan 115 yıla varan hapis cezasıyla karşı karşıya. Onun yerini eski Adalet Bakanlığı avukatı ve şu anda SEC’in baş hukuk müşaviri yardımcısı olan Megan Barbero alacak.

Berkovitz daha önce merkezi olmayan finansı yatırımcıları koruyacak aracılar olmadığı için eleştirmiş ve burayı Hobbesçu bir pazar yeri olarak adlandırmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala