bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,850.91 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.86 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 576.20 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 168.30 2.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512088 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469197 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149992 1.74%

Seashell, Finansman Turunda 6 Milyon Dolar Topladı

investment finance fund

Yüksek getiri sağlamak odaklı yatırım uygulaması Seashell, bir tohum finansmanı turunda 6 milyon dolar topladı. Finansman turunu Khosla Ventures; Kindred Ventures, Coinbase Ventures, Solana Ventures ve Avalanche Foundation ile birlikte yönetti. Finansman turunda kripto sektöründen isimler dikkat çekti.

Yatırımcılar arasında milyarder yatırımcı Mark Cuban ve Robinhood’un CEO’su Vlad Tenev‘in yanı sıra, eski CFTC başkanı Christopher Giancarlo, Girişimci Elad Gil, Terraform Labs Kurucusu Do Kwon ve Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal yer aldı.

seashell finansman turunda 6 milyon dolar topladi

Seashell’in Finansman Turunda Hedeflerini Açıkladı

Seashell, tohum finansmanı duyurusu ile anı zamanda tanıtımını da gerçekleştirmiş oldu. Seashell Kurucusu ve CEO’su Daryl Hok verdiği demeçte, elinde taze sermaye ile firmanın yatırım uygulamasını bu yılın ilk yarısında başlatmayı planladığını açıkladı. 

Hok, geçtiğimiz Ağustos ayına kadar Blockchain denetim firması CertiK’te baş işletme görevlisiydi ve şimdi danışmanı olmaya devam ediyor.

Hok, özellikle enflasyon yükselirken ve banka faiz oranları yüzde 1’in altındayken, kullanıcıların yüksek getiri elde etmeleri için en kolay yatırımı sağlamak için Seashell’i kurduğunu açıkladı. ABD tüketici fiyat enflasyonu geçen ay yüzde 7 ile 1982’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Seashell ise yüzde 10’a varan verim vaat ediyor. Hok, kullanıcıların tek yapması gereken banka hesaplarını bağlamak ve Seashell uygulamasına para aktarmak olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala