bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

SBF’nin İflastan Önce Beyaz Saray Görüşme Trafiği

sbfnin iflastan once beyaz saray gorusme trafigi

Kripto para borsası FTX geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuştu. FTX’in bu iflas başvurusunda bulunmasından önce, FTX kurucu ortağı Sam Bankman-Fried Beyaz Saray yetkilileriyle dört kez toplantı gerçekleştirdi.

SBF’den Beyaz Saray Yetkilileriyle Görüşme Hamlesi

Artık gözden düşmüş kripto para birimi patronu Sam Bankman-Fried, bu yıl üst düzey Beyaz Saray yetkilileriyle en az dört kez toplantı yaptı.

Konu hakkında bilgisi olan Beyaz Saray yetkilileri, Sam Bankman-Fried’in Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın kıdemli danışmanlarından Steve Richetti ile 8 Eylül’de bir araya geldiğini söyledi. Bu toplantı, daha önce gerçekleştirilen birkaç toplantının sonuncusu olarak yapıldı.

sbfnin iflastan once beyaz saray gorusme trafigi 2

Sam Bankman Fried’in daha önce Beyaz Saray ziyaretçi kayıtlarında en az üç kez daha görüşme yaptığı görüldü. Yetkililer, her biri Ricchetti ile birlikte olmak üzere bir 22 Nisan ve bir başka 12 Mayıs’ı ve bir gün sonra, 13 Mayıs’ta Biden’ın başka bir kıdemli yardımcısı olan Bruce Reed ile SBF’nin görüşme yaptığını doğruladı.

Yetkililer ayrıca, son toplantının arka arkaya yapılan iki toplantı olarak kayıtlara kaydedildiğini, ancak tek bir toplantı olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala