bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,972.94 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.92 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 580.20 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 172.27 1.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520947 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481641 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152735 1.62%

Ripple’ın XRP Hazinesi, Toplam Arzın Yarısından Az

Ripplein XRP Hazinesi Toplam Arzindan Yarisindan Az

Kripto para projeleri sahip oldukları yerel coin’leri belli başlı kalıplar ışığında dağıtıyor. Bu arzın bir kısmı geliştirici ekibe, bir kısmı proje reklamlarına ve bir kısmı da topluluk ödüllerine ayrılıyor. Ancak arzın büyük bir kısmı ilk çıkış yeri olarak projenin kendisinde tutuluyor. Son olarak Ripple Labs’in XRP coin’leri, şirket tarihinde ilk kez toplam dolaşımdaki arzın yüzde 50’sinin altına düştü.

Ripplein XRP Hazinesi Toplam Arzindan Yarisindan Az 2

Ripple’ın XRP Hazinesi, İlk Defa Toplam Arzın Yüzde 50’sinden Az

Her ne kadar adını sıklıkla SEC ile arasındaki yılan hikayesine dönen uzun soluklu dava ile duysak da Ripple, oldukça kapsamlı bir proje. Birçok üst şirket ve kurum ile önemli ortalıkları olan proje, XRP‘leri söz konusu olunca da oldukça temkinli davranıyor. Ki bu proje bu yüzden sık sık eleştirilere de maruz kalıyor Ancak son veriler incelendiğinde Ripple’ın XRP’lerinin ilk kez toplam dolaşımdaki arzın yüzde 50‘sinin altına düştüğünü görüyoruz.

Projenin 27 Ekim’de yayınlanan 3. çeyrek raporunda, yukarıda bahsettiğimiz eleştirileri reddederek, XRP varlıklarının azalmaya devam ettiğini, 50 milyar tokenin veya toplam arzın yüzde 50’sinin altına düştüğünü belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala