bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.71 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 594.28 1.73%
solana
Solana (SOL) $ 147.29 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531284 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461267 0.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162815 2.00%

Ripple, Fortress Trust müşterilerini yalnız bırakmadı

ripple fortress trust musterilerini yalniz birakmadir

Ripple ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, şirket kısa süre önce Nevada merkezli bir sözleşmeli güven şirketi Fortress Trust’ı satın aldığını duyurdu. Yapılan anlaşmanın bir parçası olarak Ripple, blockchain altyapısı girişimi Fortress Trust’ın müşterilerinin uğradığı zararları karşıladığını açıkladı.

Ripple’dan Fortress Trust müşterilerine destek

Ripple-SEC gerginliğinin yavaşlaması ile beraber XRP’nin fiyat yapısı etkilenirken, Ripple özelinde yeni gelişmeler yaşanıyor. SEC ile arasındaki dava nedeniyle de uzun süredir gündemde yer alan Ripple, yaptığı satın alma işlemiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Ripple silver coin

Ripple, blockchain altyapısı girişimi Fortress Trust’ın müşterilerinin uğradığı zararları karşıladı. Ripple‘ın bir sözcüsü, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalarda bulundu: “Geçen hafta üçüncü taraf bir analiz sağlayıcısı aracılığıyla yaşanan güvenlik olayının ardından görüşmeler hızlandı, ancak bu fırsat uzun vadede Ripple için anlamlı. Neyse ki, Ripple hızlı bir şekilde devreye girip müşterileri bir bütün haline getirebilecek konumdaydı. Fortress teknolojisinde veya sistemlerinde herhangi bir ihlal yaşanmadı. Fortress, paylaşımlarında da belirttiği gibi, olay meydana geldiğinde müşterilere bilgi verdi.”

Fortress da konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “satıcı entegrasyonunu derhal sonlandırdığını” ve “sistem çapında güvenliği değerlendirmek ve sağlamak” için tüm hesapları duraklattığını söyledi.

SEC-Ripple gerginliğinin şu sıralar yavaşlaması haliyle XRP fiyat yapısını etkiledi. XRP haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre 0,474161 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala