bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,641.86 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.91 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 575.30 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 169.22 1.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510694 2.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467865 3.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150104 1.52%

Ripple Avukatı John Deaton, Hacklendi

ripple avukati john deaton hacklendi 2

Blockchain şirketi Ripple ile Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki dava devam ediyor. Ripple’a bağlı olan kripto para birimi Ripple’a (XRP) verdiği destekle tanınan John Deaton, hackelndi.

John Deaton, Hacklendi

Ripple’a olan desteğiyle adından sıkça söz ettiren John Deaton’un akıllı telefonu, “birkaç gün boyunca devam eden amansız bir siber saldırının” sonrasında ele geçirildi. İddialara göre bilgisayar korsanları, “LAW” adlı yeni bir dijital jetonu duyurarak Deaton’ın itibarını ve kripto dünyasındaki etkisini kullanmaya çalıştı. John Deaton’ın Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir sahte tweete, LEW, doğrudan CryptoLaw’dan türetilen resmi kripto para birimi olarak duyuruldu.

ripple avukati john deaton hacklendi

Bununla birlikte token’ın kripto para birimi düzenlemesi ve yargı yetkisine odaklanan, merkezi olmayan finans (DeFi) ve tokenizasyona yenilikçi bir yaklaşım getirdiğini belirtti. Dolandırıcılığın bir parçası olarak, takipçiler bağlantılı bir web sitesi aracılığıyla LAW’ı talep etmeye teşvik edildi. Yaşanan bu olayların ardından Deaton’ın yakından bağlı olduğu kuruluş olan CryptoLaw, olayları yalanladı.

Ekip tarafından yapılan açıklamada Deaton’ın hesabının hacklendiği ve LAW’ın reklamını yapan tweet’in doğru olmadığı belirtildi. Son olarak saldırıdan kaç kişinin etkilendiği ise henüz bilinmiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala