bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,224.82 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,793.03 3.25%
bnb
BNB (BNB) $ 618.96 3.45%
solana
Solana (SOL) $ 177.96 3.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536795 0.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494086 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.17388 6.68%

Ripple, ABD bankalarından ‘umutlu’

Ripple ABD bankalarindan umutlu2

Kripto ödeme şirketi Ripple, SEC ile girdiği yasal mücadeleden kısmi zaferle ayrıldı. Şirket, kararın ardından bankaların sınır ötesi işlemlerde XRP kullanması için umutlu olduğunu açıkladı. Alderoty, finans kuruluşlar ile görüşmelere başlayacaklarını bildirdi.

Rippledan Emlak Sektoru Icin Kritik Hamle2

Ripple, finans kuruluşları ile görüşmelere başlıyor

Ripple, ABD bankalarının ve diğer finans kuruluşlarının XRP ve ODL ürününü kullanmaya geri döneceğine yönelik beklentisini açıkladı. Ripple‘ın Baş Hukuk Sorumlusu Stu Alderoty, San Francisco merkezli şirketin bu çeyrekte finans şirketleriyle görüşmelere başlamayı planladığını ifade etti. Cuma günü CNBC’ye konuşan Alderoty, ABD bankalarının Ripple’ın ODL ürününe dönüp dönmeyeceği sorusuna, “Bence bunun cevabı evet” dedi. Alderoty, kararın finans kuruluşlarının uygun ücretlerle sınır ötesi ödemeler konusunda rahatlık sağlayacağını umduğunu söyledi..

Bank of America, 2019 yılında Ripple‘ın teknolojisini denemiş ancak davanın sonuçlanmasını beklediğini açıklamıştı. American Express ve Santander de 2017 yılında sınır ötesi ödemeler için şirketle iş birliği yapmıştı. Ripple’ın mevcut müşterilerinin büyük bölümü ABD dışındaki şirketlerden oluşuyor.

Kipto endüstrisi Ripple‘ın kısmi zaferini pozitif karşıladı ancak Alderoty, şirket için tam kazanç olmadığını kabul etti. Mahkeme kararının temyize gitmesinin olasılıklar arasında yer aldığı belirtiliyor. Mahkemenin kararının ardından XRP, yüzde 100 yükselişle 0,94 dolara kadar çıkmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala