bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,231.94 0.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.48 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 591.26 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 152.71 0.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541216 1.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449996 2.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153973 0.92%

Render Network’ten Solana hamlesi

render

Render Network, daha düşük ücretler ve gelişmiş özellikler için Solana ağına geçiş yaptı.

Dağıtılmış GPU oluşturma hizmetleriyle bilinen Render Network, Solana’nın gelişmiş teknolojik yeteneklerinden ve daha düşük işlem maliyetlerinden yararlanarak resmi olarak Ethereum’dan Solana blokzincirine geçiş yaptı. Bu stratejik hamle, gerçek zamanlı akışı, dinamik, NFT’ler ve makine öğrenimi uygulamalarını platformuna entegre etmeyi amaçladığını belirtti.

Kullanıcı tabanının geçişini kolaylaştırmak amacıyla Render, Wormhole protokolü tarafından desteklenen ve 1,14 milyon RNDR tokeni teşviki sağlayan bir Yükseltme Asistanı programını başlattı. Bu üç aylık girişim, hibenin bir kısmı bu erken geçiş yapanlara tahsis edilerek, kullanıcıları tokenlarını erken transfer etmeye teşvik etmek için tasarlandı.

Solana’ya geçiş, blokzincirin geçtiğimiz ay değerinde yüzde 144’lük kayda değer bir artışla önemli bir büyüme gösterdiği bir zamanda gerçekleşti. Ayrıca Solana’nın fiyatı Ethereum’a karşı 15 kattan fazla arttı. Ryan Shea, Solana’nın hız, maliyet etkinliği ve ölçeklenebilirlik gibi özelliklerini ve bunların Render’ın uzun vadeli hedefleriyle nasıl uyumlu olduğunu vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala