bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,274.42 1.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,985.43 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 598.95 3.19%
solana
Solana (SOL) $ 143.44 2.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516443 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45421 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146027 1.26%

Real Sociedad Fan Token (RSO) Nedir?

real sociedad fan token nedir

Real Sociedad Fan Token (RSO), İspanya’nın Bask Bölgesi’nde yer alan San Sebastián şehrinde 7 Eylül 1909 tarihinde kurulan Real Sociedad futbol takımının fan token’idir. İspanya’nın en üst düzey futbol ligi La Liga’da mücadele eden Real Sociadad maçlarını 39.500 kişi kapasiteli Anoeta Stadyumu’nda oynuyor.

Real Sociedad Fan Token (RSO) Nedir ve Ne İşe Yarar?

Real Sociedad Fan Token (RSO) taraftarların kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olmalarına olanak sağlıyor. Taraftarlar, RSO Fan Token aracılığıyla statta çalacak gol kutlama şarkısını seçebilir ve Real Sociadad kulübünün futbolcularıyla tanışma fırsatı yakalayabilir. RSO Fan Token aracılığıyla ayrıca Real Sociedad’ın Anoeta stadyumunda VIP hizmetleri de deneyimleyebilir.  

RSO Fan Token, İspanya merkezli futbol kulübü Real Sociedad taraftarlarının takımlarıyla bağlantı ve etkileşim kurmasına olanak sağlayan bir taraftar token’ıdır. Real Sociedad taraftarları anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabilir, indirimler ve özel promosyonlardan faydalanabilir ve benzersiz ödüller kazanabilir.

Real Sociedad Fan Token (RSO) Nereden Alınır?

RSO Fan Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. Bu platformda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla RSO Fan Token satın alabilirsiniz.

RSO Fan Token 17 Ekim 2022 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Real Sociedad Fan Token (RSO) Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Real Sociedad Fan Token (RSO) Fiyat Tahmini 2023

RSO Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında RSO Fan Token fiyatının minimum 0,65 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. RSO Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,67 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,78 dolar seviyesinde.

Real Sociedad Fan Token (RSO) Fiyat Tahmini 2024

RSO Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında RSO Fan Token fiyatının minimum 0,93 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. RSO için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,96 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,17 dolar seviyesinde. 

Real Sociedad Fan Token (RSO) Fiyat Tahmini 2025

RSO geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında RSO Fan Token fiyatının minimum 1,36 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. RSO için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,41 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,58 dolar seviyesinde.

Real Sociedad Fan Token (RSO)Fiyatı ve Grafiği

Real Sociedad Fan Token (RSO) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RSO Fan Token ‘den işlem görüyor. RSO token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. RSO token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Real Sociedad Fan Token (RSO) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RSO Cup Fan Token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle RSO token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 4,03 dolarla kaydetti. Bununla birlikte RSO token yılın en düşük seviyesini ise 0,48 dolarla belirledi.

Real Sociedad Fan Token (RSO) Token Grafiği

Anlık olarak güncellenen RSO Fan Token grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte RSO Cup Fan Token son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala