bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,919.39 1.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.98 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 595.07 1.32%
solana
Solana (SOL) $ 155.30 6.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54089 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470367 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.165381 2.83%

Polygon Labs, ABD senatörlerine kripto staking’i açıklıyor

polygon labs abd senatorlerine kripto stakingi acikliyorr

Kripto alanında faaliyet gösteren oyunculardan Polygon Labs, Oregon’dan Demokrat Senatörler Ron Wyden ve Idaho’dan Cumhuriyetçi Mike Crapo’ya kripto staking kavramını açıklamak için bir benzetme kullandı. Senatörlerin kripto varlıkların vergilendirilmesiyle ilgili yorum taleplerine yanıt olarak Polygon Labs’ın Baş Hukuk Sorumlusu Rebecca Rettig, kripto staking ile elma yetiştiriciliği arasında bir paralellik kurdu.

Polygon Labs, kripto staking’i ile elma çiftçiliği arasında paralellik kurdu

Polygon Labs, kripto varlıkların vergilendirilmesi hakkındaki görüş talebine yanıt veren bir mektupta Senatörler Ron Wyden, D-Ore. ve Mike Crapo, R-Idaho’ya kripto staking’i açıklamak için yeni bir benzetme kullandı.

polygon labs abd senatorlerine kripto stakingi acikliyorf

Polygon Labs’ın Baş Hukuk Sorumlusu Rebecca Rettig’in kripto staking ile ilgili bezetmesinde bir grup çiftçi, sahibi olmayan bir arazide yer alan bir elma bahçesine rastlıyor. Bu çiftçiler meyve bahçesinden sırayla elma toplamaya karar veriyor, ancak adaleti tesis etmek ve hileyi önlemek için bir değişiklik söz konusu: Her bir çiftçinin topladığı ilk 32 elmayı bahis olarak yatırması gerekiyor. Eğer çiftçilerden biri hile yapmaya kalkışıorsa bu haksız elde edilen elmalar yakındaki bir nehre atılıyor.

Polygon Labs, stake etme işleminden elde edilen potansiyel ödüllerin stake’ler zaman içinde bu tokenları biriktirdikleri için değil, yalnızca tokenlarını satmaya karar verdiklerinde vergiye tabi olması gerektiğini öne sürüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala