bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,204.01 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.72 3.35%
bnb
BNB (BNB) $ 580.24 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 174.81 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524367 0.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483748 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155778 1.94%

PayPal’ın stablecoin’i durgun başladı

paypalin stablecoin adimi kongre uyelerini harekete gecirdi

Son dönemlerde kripto piyasasını heyecanlandıran gelişmelerden biri de PayPal‘ın stablecoin hamlesi oldu. PayPal büyüklüğünde bir şirketin stablecoin çıkarmasının kripto dünyası için çok önemli olduğunu pek çok kişi ve kurum söyledi. Buna rağmen veriler, PYUSD’nin durgun bir başlangıç yaptığını ortaya koydu.

paypal stablecoin calismasini duraklattifgbfghbfg

Paypal’ın stablecoin’i talep görmüyor

Kripto analiz şirketi Nansen, PayPal‘ın stablecoin’i PYUSD’nin yeteri kadar talep görmediği açıkladı. Nansen’den yapılan açıklamada, piyasadaki alternatiflere vurgu yapılırken, “PYUSD için kripto kullanıcılarından talep eksikliği var” denildi. Analiz şirketi, çok az kişinin PYUSD token’ını saklama cüzdanlarında tuttuğunu bildirdi. Açıklamada, talep azlığının farklı bir demografinin hedeflenmesi nedeniyle meydana gelmiş olabileceği ifade edildi.

PayPal, bu ayın başlarında Paxos ile iş birliği yaparak PYUSD’yi piyasaya sürdü. Nansen, Paxos’un hala PYUSD arzının yüzde 90’ından fazlasını koruduğunu söyledi. Kraken, Gate.io ve Crypto.com borsaları ise arzın yüzde 7’sinden biraz fazlasını elinde tutuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala