bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,677.86 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.48 1.38%
bnb
BNB (BNB) $ 575.83 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 171.95 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512499 2.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468647 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151212 2.45%

PayPal’ın Rakibi Checkout USDC Ödemelerini Başlattı

paypalin rakibi checkout usdc odemelerini baslatti

Online para gönderme platformu PayPal’a alternatif olarak hizmete başlayan Chechout.com yeni hizmetini duyurdu. Şirket tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Checkout.com, kripto ödemelere destek veren en yeni ödeme uygulaması oldu.

Checkout Kripto Para Ödemelerini Kabul Ediyor

Popüler fintech şirketi Checkout.com, müşterilerin dijital para ödemelerini kabul eden en son finansal hizmet şirketi oldu. CNBC haberine göre, Checkout.com, büyüyen müşteri listesinin ikinci en büyük stablecoin konumunda olan USD Coin’i (USDC) kullanarak ödeme kabul etmelerine ve ödeme yapabilmelerine imkân vereceğini belirtti.

paypalin rakibi checkout usdc odemelerini baslatti 2

Şirket, müşterilerin bir ödeme yöntemi olarak USDC’yi kabul etmesini kolaylaştırmak amacıyla, kripto para güvenlik sağlayıcısı olan Fireblokcs ile birlikte çalışmayı önerdi. Konu hakkında açıklama yapan Checkout.com kripto stratejisi başkanı Jess Houlgrave, şu ifadeleri kullandı:

Yeni hizmetimiz bir zorunluluktan doğdu. Çünkü müşteriler geleneksel finans kurumlarının çalışmadığı hafta sonlarında ödeme gönderemiyor. Yeni hizmetimiz müşterilerimiz her an her gün işlem yapılmasına imkân sunuyor. Son olarak 40 milyar dolar finansal değere sahip olan Checkout.com, PayPal ve Stripe gibi şirketlerin önemli rakipleri arasında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala