bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,222.87 3.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.07 3.47%
bnb
BNB (BNB) $ 563.64 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 138.65 12.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52055 4.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456998 4.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132413 7.41%

Paribu, okuyucuları yeni kitaplarla buluşturuyor

Paribu, okuyucuları yeni kitaplarla buluşturuyor

Kripto varlık işlem platformu Paribu, “Paribu Reads” ile okuyucuları yeni kitaplarla buluşturuyor. Alex Tapscott imzalı ‘Dijital Varlık Devrimi’, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’nde okuyuculara sunulacak . Turan Sert’in ‘Sorularla DeFi’ kitabı da Storytel’de yayınlanacak.

Paribu okuyuculari yeni kitaplarla bulusturuyor22

Paribu, yeni kitapları okuyucuya sunacak

Paribu, bu kitaplık projesinin çatısı altında finans, blokzincir ve teknoloji okuryazarlığının artmasını desteklemek amacıyla yeni kitapları okuyucusuna sunacak.

Bu yılın kitabı ise Alex Tapscott imzalı “Dijital Varlık Devrimi” olacak. Paribu, geçen yıl yazarın Blokzincir Devrimi kitabını dilimize kazandırmıştı. Geçtiğimiz yıllarda okuyucuyla buluşan ve Turan Sert’in kaleme aldığı ‘Sorularla DeFi’ kitabı da bugün itibarıyla Turan Sert’in kendi sesiyle Storytel’de olacak.

Paribu Reads çatısı altında bugüne dek; merkeziyetsiz finansa dair Bitcoin ve blokzincir hakkındaki temel bilgilerin kaynağı niteliğindeki Anthony Lewis imzalı ‘Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri’ kitabı, kapsamlı bilgileri yalın ve anlaşılır bir dille okuyuculara aktaran Turan Sert’in ‘Sorularla DeFi’ kitabı ve blokzincir teknolojisinin çok yönlülüğünü, farklı alanlarda nasıl konumlandırılabileceğini örneklerle anlatan Alex Tapscott ve Don Tapscott’ın kaleme aldığı ‘Blokzincir Devrimi’ kitapları okuyucuyla buluşturuldu.

Şimdi de Alex Tapscott’ın alanında uzman isimlerin kaleme aldığı yazıları derlediği ve dönüştürücü bir etkiye sahip görülen dijital varlıkların hayatımızın hangi noktalarında yer alacağını anlatan ‘Dijital Varlık Devrimi’nin eklendiği Paribu Reads ile ekosistemde kaynak niteliği taşıyan yeni kitaplar da dilimize kazandırılacak. Ayrıca, Turan Sert’in yalın diliyle Web3 dünyasını detaylı şekilde ele alacağı ‘Sorularla Web3’ kitabı da Paribu Reads ile okuyucuyla buluşacak

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala