bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,166.00 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.00 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 580.50 0.74%
solana
Solana (SOL) $ 175.03 4.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524675 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48487 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155317 1.94%

P-Games ile Patika iş birliğinde yeni proje

paribu moda sahnesinin sponsorlugunu ustlendi 2

Paribu’nun oyun geliştiricileri ile yeni teknolojileri bir araya getirme hedefiyle kurduğu P-Games, ilk eğitimini gerçekleştirecek. Patika.dev iş birliğiyle gerçekleşecek “P-Games Game Art NFT Bootcam” adlı eğitim, oyun alanında web3 farkındalığını artırmayı ve NFT’nin kullanım alanlarını öğretmeyi hedefliyor.

Paribu, Bozcaada Caz Festivali'nin ana sponsoru oldu22

‘P-Games Game Art NFT Bootcamp’ başlıyor

Kripto para platformu Paribu’nun oyun geliştirici toplulukların çalışmalarına teknolojik altyapı ve teorik içerik desteği verme amacıyla hayata geçirdiği P-Games, bu alandaki çalışmalarına ilk kez bir eğitim programı ekledi. Oyun dünyasında yer almak isteyen görsel tasarımcılara yönelik düzenlediği P-Games Game Art NFT Bootcamp” ile katılımcılara, kariyerlerinde büyük katkı sağlayacak bir içerik sunuyor.

Oyun tasarımcılarının, bu dünyadaki web3 farkındalığını artıracak ve NFT’nin kullanım alanlarını öğretecek “P-Games Game Art NFT Bootcamp” 30 Eylül-28 Ekim tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek. Eğitim ve tasarım disipliniyle ilgilenen tüm oyun geliştiricilerin yakından ilgileneceği eğitim programının son başvuru tarihi ise 19 Eylül.

Oyun tasarımcılarının kariyerine büyük katkı sağlaması hedeflenen “P-Games Game Art NFT Bootcamp” hakkında detaylı bilgi almak ve başvurmak için Patika.dev’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala