bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,285.88 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.24 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 565.54 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.98 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516855 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448582 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132632 0.90%

OpenSea, Tepkiler Sonrası Halka Arz Planından Vazgeçiyor

opensea tepkiler sonrasi halka arz planindan vazgeciyor

En ünlü NFT platformlarından birisi olan OpenSea, kısa bir süre önce halka açılmak istediğini duyurmuştu. Bunun üzerine topluluk tarafından yoğun eleştiriler alan NFT platformu, tepkileri dikkate almışa benziyor. 4

OpenSea topluluğunun tepkisinden sonra, daha önce Lyft‘te CFO olan Roberts, OpenSea’nin yalnızca halka açılma konusunda kafa yorduğunu ve bunu aktif olarak planlamadığını açıkladı. Konuyla ilgili yorum yapan Roberts şunları söyledi: 

“Rekoru düzeltmeme izin verin: Bir halka arzın nihayetinde nasıl görünebileceğini düşünmek ile aktif olarak bir halka arz planlamak arasında büyük bir boşluk var.”

opensea tepkiler sonrasi halka arz planindan vazgeciyor

OpenSea Yakın Dönemde Halka Arz Gerçekleştirmeyecek

Bazı NFT yatırımcıları, OpenSea’nin Web3 modeli yerine geleneksel bir fon yaratma modeli değerlendirmesini sert bir şekilde eleştirdi ve topluluğun bazı üyeleri, OpenSea topluluğundan kurumsal yatırımcılara doğru bir kayma olarak gördüler.

TokenTerminal verilerine göre, platform aylık 55 milyon dolar gelir elde ediyor. ABD’de kurulu OpenSea gibi oldukça kârlı bir şirket için, bir halka arz vermenin, bir token ihraç etmekten ve olası menkul kıymetler kanunu ihlallerini riske atmaktan daha kolay olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala