bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,014.69 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,977.59 0.15%
bnb
BNB (BNB) $ 575.91 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 161.44 6.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515948 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453379 1.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153081 0.26%

OpenSea, Kredi Kartı ile NFT Satın Alma Özelliğini Başlattı

opensea kredi karti ile nft satin alma ozelligini baslatti

NFT sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki çalışmalar da hız kazanmış durumda. Bu kez popüler NFT pazaryeri OpenSea‘dan bir hamle geldi. OpenSea, platformunda MoonPay aracılığıyla doğrudan kart ödemelerini kullanıma sunarak, kripto sahibi olmayanlar kullanıcılar için bir NFT satın alma sürecini başlattı.

OpenSea’dan NFT’ler için Kredi Kartı Özelliği

NFT pazaryeri OpenSea, kripto sahibi olmayan kullanıcılar için platformda kredi kartı ile NFT satın alma özelliğini yayınladı. Bunun yanında MoonPay sözcüsü konu ile ilgili olarak, koleksiyonerlerin diğer yöntemlerin yanı sıra doğrudan Visa, MasterCard, American Express, Apple Pay, Google Pay aracılığıyla ödeme yapabileceklerini ve öncelikle belirli kripto para birimlerine dönüştürmek zorunda kalmadan ödeme yapabileceklerini söyledi.

opensea kredi karti ile nft satin alma ozelligini baslatti 2

OpenSea’nın başlatmış olduğu bu özellik, kullanıcılarının ödeme yapmak için platformun dışına çıkmasına gerek olmadığı ve bir saklama defteri kullanmaya ihtiyaç duymayacağı anlamına geliyor.

Son olarak MoonPay, özelliğin aşamalı olarak kullanıcı gruplarına sunulacağını söyledi. Öte yandan OpenSea kullananların yine de kendi cüzdanlarında NFT tutmaları gerekecek. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala