bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,145.99 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.68 0.61%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 0.14%
solana
Solana (SOL) $ 174.94 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52262 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480363 0.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155374 0.15%

NFT Pazaryeri Magic Eden, 27 Milyon Dolar Yatırım Aldı

nft pazaryeri magic eden 27 milyon dolar yatirim aldi

NFT sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu büyüme ile beraber NFT pazaryerleri de bu alandaki çalışmalarını ilerletmek için yatırımlar almaya başladı. Son olarak Solana tabanlı NFT pazaryeri Magic Eden, ürün ve hizmet yelpazesini genişletmek için A serisi finansman turunda 27 milyon dolar topladığını duyurdu.

Magic Eden, Hizmetlerini Genişletmek için Yatırım Aldı

Solana merkezli NFT pazaryeri Magic Eden bugün yaptığı açıklamaya göre; söz konusu olan A Serisi finansman turu Paradigma tarafından yönetildi. Bunun yanında Magic Eden, finansman turunda toplanan geliri, bir oyun sektörü oluşturmak ve hareket halindeyken NFT’lerin taranması, basılması ve ticareti için bir NFT mobil uygulaması başlatmak için kullanacağını söyledi.

Ayrıca Magic Eden, son altı ayda 7,5 milyon Solana’dan fazla işlem hacmini aşan Solana’daki en büyük NFT pazaryeri olduğunu iddia ediyor. 

Son olarak belirtmek gerekirse Solana ekosistemi, Ethereum’daki yüksek işlem ücretlerine bir alternatif arayan geliştiricilerin ve tüccarların ana yararlanıcılarından biri oldu. Öyle ki Ocak ayında bir JPMorgan Araştırması, Ethereum’un NFT pazar payının bir yıl önceki yüzde 95’e kıyasla yüzde 80’e düştüğünü belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala