bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,765.82 4.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.38 2.83%
bnb
BNB (BNB) $ 585.30 3.30%
solana
Solana (SOL) $ 143.85 2.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528817 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466501 0.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149282 10.71%

Nexo, Vauld’u Satın Almayı Planlıyor

nexo vauldu satin almayi planliyordf

Yaşanan olumsuz piyasaya koşulları sebebiyle birçok kripto odaklı şirket para çekme işlemlerini askıya almaya başladı. Son olarak dün belirttiğimiz üzere Singapur merkezli kripto para borsası Vauld, para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu. Bu kez bu duyurunun ardından kripto borç veren Nexo, Vauld’u potansiyel olarak satın almak için bir süreç başlattı.

Nexo, Vauld’u Satın Almak için Bir Süreç Başlattı

Londra merkezli kripto şirketi Nexo, durum tespitine başlayacak ve müşteri çekme işlemlerini aniden durdurduktan sonra Vauld’un yüzde 100’üne kadarını satın almayı planlıyor.

vdf

Nexo’nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıyor.

Kitaplarında tam olarak ne olduğunu görmemiz gerekiyor ve bu biraz zaman alacak. Ama özel keşif dönemine sahip olduğumuz için, şu anda onlara bakan sadece biziz.

Trenchev, Nexo’nun durum tespiti sürecinin nasıl gittiğine bağlı olarak Vauld‘u yeniden yapılandırabileceğini veya yeniden finanse edebileceğini söyledi. Yani, Vauld’un daha uzun süreler için stake ettiği bazı varlıkları varsa veya uzun süreli yatırımlar yaptıysa, Nexo bunları alıp anında likidite sağlayabilir. Öte yandan, Trenchev, varlıklarının kaybolması durumunda, Nexo’nun mantıklı olması durumunda potansiyel olarak varlıklarını yenileyebileceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala